Wilt u ook besparen maar heeft u nog vragen? Ga naar contact

Over ons

Simpel Bespaar Advies wil zich niet alleen commercieel inzetten voor haar klanten en hen helpen geld te besparen, ook sociaal willen wij betrokken zijn bij de maatschappij. Daarom geven wij graag iets terug. Omdat wij sport belangrijk vinden, ondersteunen wij sportverenigingen door een deel van onze inkomsten te schenken aan hen. U steunt dus ook een goed doel als u kiest voor onze voordelige producten, terwijl u bespaart op uw vaste lasten!

Sportverenigingen

Verenigingen hebben het tegenwoordig steeds moeilijker om aan sponsoren te komen. Met het geld dat wij doneren kunnen de verenigingen die wij ondersteunen materiaal kopen en activiteiten ondernemen voor een grotere binding met de club.

Uw bijdrage

Wij betalen voor een gas- en stroomaansluiting €10,- aan sportverenigingen of het jeugdsportfonds en €7,50,- als u kiest voor alleen gas of stroom. Kiest u voor een besparing op een van de verzekeringen of abonnementen dan doneren wij €5,- per afgesloten contract. Neemt u dus meerdere producten af, dan doneren wij een groter bedrag!

Ons team regelt de overstap naar de nieuwe energieleverancier en zorgt ook voor het regelwerk met het nieuwe abonnement voor de televisie en met de nieuwe verzekering.
Zo wordt u totaal ontzorgt.

Een voorbeeld uit de praktijk

Marieke komt op de website omdat zij op zoek is naar een alternatief voor haar huidige energieleverancier: Nuon. Zij Kijkt op onze bespaarwijzer en stapt over naar Budget Energie. Ze kiest voor zowel gas als stroom. Op de website ziet ze dat ze ook kan besparen op haar abonnement voor televisie en op Drie van haar verzekeringen.

Ze laat haar gegevens achter en geeft aan dat ze graag naar Budget Energie wil overstappen. Zij maakt ook Voor De Vier andere producten Een Berekening in de Bespaarwijzer en laat Haar gegevens Achter. Vervolgens krijgt Marieke per e-mail een aanbod. Marieke gaat akkoord. Per mail krijgt Marieke nog een bevestiging met alle benodigde informatie. Op de dag van de bevestigingsmail heeft Marieke nog 14 dagen bedenktijd.

In het geval van Marieke doneren wij €30,- aan een van onze aangesloten lokale sportvereniging. €10,- vanwege de nieuwe gas- en stroomaansluiting en voor het nieuwe abonnement en de nieuwe verzekering elk €5,-.

Neem contact op

Wilt u ook graag besparen én uw bijdrage leveren aan het goede doel? Laat dan uw gegevens achter via ons contactformulier.

Ga naar contact

BESPAREN - HET GOEDE DOEL STEUNEN - ONTZORGEN