Wilt u ook besparen maar heeft u nog vragen? Ga naar contact

Reisverzekering Vergelijken

Heeft u binnenkort een reis gepland staan waarvoor u een reisverzekering af wilt sluiten? Dan bent u natuurlijk op zoek naar de goedkoopst mogelijke reisverzekering. Een reis maken brengt al de nodige kosten met zich mee. Het is dan ook begrijpelijk dat u een reisverzekering wilt vergelijken om daar kosten op te kunnen besparen. Met de hulp van Simpel Bespaar Advies kunt u eenvoudig een reisverzekering vergelijken. Wij helpen u met het vinden van een reisverzekering met een gunstige premie en de best mogelijke voorwaarden. Dat doen we door reisverzekeringen te vergelijken met elkaar. We bieden geen advies, omdat wij niet in het bezit zijn van een AFM vergunning en dus niet mogen adviseren over financiële producten. Wilt u ook geld besparen door een reisverzekering te vergelijken? Het enige wat u dan hoeft te doen is contact met ons opnemen! Wij helpen u graag verder.

Kies de reisverzekering die bij u past


Over Simpel Bespaar Advies

Simpel Bespaar Advies is een website die het mogelijk maakt om op eenvoudige wijze een reisverzekering te vergelijken. Daarnaast kunt u via ons ook diverse andere producten vergelijken. Naast een reisverzekering vergelijken kunt u namelijk ook andere soorten verzekeringen vergelijken, maar ook gas, stroom en telecom-, televisie en digitale abonnementen. Omdat er tegenwoordig erg veel aanbod is kan het overzicht gemakkelijk verloren worden. Dat vergroot het risico dat u als consument meer betaalt dan nodig. Door met ons een reisverzekering te vergelijken kunt u dus geld besparen! Wij vinden het namelijk niet nodig dat u meer betaalt dan u zou hoeven te betalen. Als u ons inschakelt gaan wij voor u op zoek naar de meest gunstige verzekering voor uw situatie. Wij doen altijd een aanbod waarmee u er op vooruit gaat, door minder te betalen maar toch dezelfde (of betere) voorwaarden blijft gehouden.

Reisverzekering vergelijken en tevens een goed doel steunen!

Door een reisverzekering te vergelijken met Simpel Bespaar Advies steunt u tevens een goed doel. Misschien denkt u: hoe kan ik geld besparen en tegelijkertijd een goed doel steunen? Wij leggen het u graag uit. Simpel Bespaar Advies is namelijk erg maatschappelijk betrokken en heeft het steunen van diverse verenigingen hoog in het vaandel staan. In het bijzonder doelen we dan op sportverenigingen. Hoe steunen wij die sportverenigingen dan, vraagt u zich af? Dat doen wij door een deel van onze opbrengsten te doneren aan diverse sportverenigingen. Wij ontvangen een bijdrage als we u helpen met het afsluiten van een gunstige reisverzekering en geven een gedeelte daarvan terug aan de maatschappij. We zorgen altijd dat u op de hoogte bent van dit bedrag. Door een reisverzekering te vergelijken met Simpel Bespaar Advies draagt u dus uw steentje bij aan het draaiende houden van een lokale sportvereniging!

Meer weten? Neem dan contact op!

Een reisverzekering vergelijken doet u met Simpel Bespaar Advies. Wilt u ook de mogelijke reisverzekeringen vergelijken om zo de best mogelijke keuze te kunnen maken? Neem dan eens contact met ons op. Dat kan door een e-mail te sturen of het contactformulier in te vullen, u ontvangt dan zo spoedig mogelijk bericht van ons. Daarnaast zijn we ook telefonisch bereikbaar via 085 – 06 56 837 als u direct in contact met ons wil komen.

Contact opnemen

BESPAREN - HET GOEDE DOEL STEUNEN - ONTZORGEN