Wilt u ook besparen maar heeft u nog vragen? Ga naar contact

Vergelijk zorgverzekering

Wilt u een zorgverzekering afsluiten en bent u benieuwd wat de goedkoopste mogelijkheid voor u is? Bij ons kunt u zorgverzekeringen vergelijken en zien welke zorgverzekering de goedkoopste premie heeft tegen de gunstigste voorwaarden. Ook kunt u bij ons vergelijken of uw zorgverzekering die u op dit moment al heeft duurder of goedkoper is dan andere zorgverzekeringen. Vergelijk uw zorgverzekering bij Simpel Bespaar Advies en bespaar geld! Wij adviseren u niet met betrekking tot zorgverzekeringen, aangezien wij geen AFM vergunning bezitten. U kunt daarvoor contact opnemen met de zorgverzekeraar. Wat wij doen is u helpen bij het vergelijken van zorgverzekeringen en u een aanbod doen met voor u de gunstige zorgverzekering? Vergelijk uw zorgverzekering met Simpel Bespaar Advies! Meer weten over wat we voor u kunnen betekenen? Neem dan even contact met ons op.

Over Simpel Bespaar Advies

Vergelijk uw zorgverzekering met Simpel Bespaar Advies, of een van de andere producten die u bij ons kunt vergelijken. Naast het vergelijken van zorgverzekeringen kunt u namelijk ook via ons kijken of u geld kunt besparen op andere soorten verzekeringen, gas, stroom, telecom of televisie en digitale abonnementen. Het aanbod is tegenwoordig groot en overzicht daarin hebben mensen doorgaans niet. Het is dus goed mogelijk dat u veel meer betaalt dan nodig is. Vergelijk zorgverzekeringen daarom en bespaar op uw vaste lasten! Want waarom zou u meer betalen dan nodig is? Wij zullen ervoor zorgen dat we u een aanbod kunnen doen waar u hoe dan ook op vooruit gaat. U zult minder betalen en toch dezelfde gunstige voorwaarden blijven behouden.

Vergelijk zorgverzekeringen en help het goede doel!

Vergelijk uw zorgverzekering en help tevens het goede doel. Geld besparen door uw zorgverzekering te vergelijken en toch het goede doel steunen klinkt bijna te mooi om waar te zijn. Met Simpel Bespaar Advies is dat echter toch de realiteit. Vanuit onze maatschappelijke betrokkenheid hechten we veel waarde aan het steunen van verenigingen. Met name sport vinden we belangrijk. Een deel van wat wij verdienen met het vergelijken van zorgverzekeringen doneren wij dan ook aan diverse sportverenigingen. Wij staan lokale sportverenigingen financieel bij om hen beter draaiende te kunnen houden. Zo zetten wij ons niet enkel commercieel in maar geven we ook iets terug aan de maatschappij. Wij laten u weten welk bedrag we doneren. Tevens geldt dat wij meer geld doneren naarmate u meerdere producten via ons afsluit.

Contact opnemen

Vergelijk uw zorgverzekering met Simpel Bespaar Advies. Wilt u ook uw zorgverzekering vergelijken of een van de andere producten die u via ons kunt vergelijken? Neem dan gelijk contact met ons op en bespaar zo een hoop geld! U kunt ons e-mailen of het contactformulier invullen voor meer informatie en wij nemen dan zo snel als mogelijk contact met u op. Ook kunt u ons bellen via 085 – 06 56 837 als u gelijk met ons in contact wil komen.

Contact opnemen

BESPAREN - HET GOEDE DOEL STEUNEN - ONTZORGEN